arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Видове Залози На Рулетка

Ако някога сте искали да научите повече за различните видове рулетка залози, сте попаднали на правилното място. Сега ще ви запознаем с всички важни видове залози и бързо ще ви обясним как да разбирате тези залози, какви числа покриват и дали изобщо трябва да правите въпросния залог. Без да се бавим повече, нека пристъпим към работа и да проверим какви залози се предлагат с рулетката. Проверете.

Вътрешни залози

Името Вътрешни залози идва просто от местоположението им. Те се намират във вътрешната част на масата за залагания и обикновено са заобиколени от външните залози. Съществуват няколко вида вътрешни залози и ние ще ви запознаем накратко с всеки от тях. Нека разгледаме хляба на всяка рулетка и как тези залози могат да повлияят на Вашата игра. Представили сме изплащането, за да знаете и в какво се забърквате. Виж това!

 • Стрейт 1

  Стрейт — это просто ставка, которую вы делаете на одно число из всего колеса рулетки. В большинстве основных вариантов игры может быть 37 или 38 чисел. Этот тип ставки оплачивается 35:1.

 • Сплит 2

  Сплит-ставка — это тип ставки, при которой вы кладете свою фишку на середину двух чисел. Таким образом, вы покрываете оба числа. Хорошим примером является ситуация, когда вы ставите на середину черных 13 и красных 14. Поместив свою фишку на середину этих двух чисел, вы делаете разделенную ставку. Очень просто, правда. Профит 17:1.

 • Стрийт 3

  Стрийт залог е, когато изберете да заложите на три числа, като поставите залога в началото на хоризонтална лента. Така че, ако искате да направите уличен залог, просто поставете чипа си в началото, за да покриете 13, 14 и 15 например. Тук изплащането е 11:1.

 • Корнер 4

  Корнер залог всъщност е доста готин тип залог. Вие основно Залагате на квадрата от четири числа, като поставите своя чип взрив в средата, където четирите числови граници се пресичат. Така че можете да залагате на квадрат, като залагате на 8, 9, 11 и не на последно място 12. Тук изплащането е 8:1 и определено не е лоша идея.

 • 5 номера 5

  Залогът "кошница" е, когато залагате на пет числа едновременно. Залогът "кошница" се предлага само в американската рулетка и обхваща числата 0, 00, 1, 2 и, разбира се, 3. Печалбата тук е 6:1.

 • Лайн 6

  Залог на линия е залог, при който просто залагате в средата на две хоризонтални линии. Така че можете да заложите на 25-30, като поставите залога в началото, където двата реда "се пресичат."Печалбата тук е 5:1.

Inside Bets

Външни Залози

След това имате така наречените външни залози, които всъщност са доста готини и определено можете да получите някои доста готини опции, като залагате на тях. Сега ще обясним как работят тези залози и какво да очакваме от всеки един от тях. Да погледнем.

 • Редици 1

  Редици залог е вид залог, който покрива общо 12 числа и добър пример тук са числата 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 и 34. Залогът ще се изплати 2: 1, ако го ударите и се окаже успешен.

 • Дузини 2

  Дузини залог е, както подсказва името, залог, който поставяте на редици, от 1-12, 13-24 и 25-36. Просто изберете някоя или и трите, ако искате, но имайте предвид, че изплащането тук е 2:1.

 • Червено/Черно 3

  Червено или черно е най-известният залог за равни пари. В него получавате печалба 1:1, Ако някога ударите, а единственото число, което не е обхванато тук, е 0.

 • Високи/Ниски 4

  Нисък / висок залог отново е залог за равни пари, който ще поставите на ниските или високите числа. По принцип ще изберете от 1 до 18 или от 19 до 36. И в двата случая покривате залог, който идва с 18 числа, така че изплащането все още е 1:1 и под 50% шанс да ударите успешната серия от числа.

 • Четно/Нечетно 5

  Четно или нечетно е друг залог като червено или черно. По принцип Залагате на четни или нечетни числа на колелото на рулетката, което ви дава близо 50% шанс да спечелите, но по-малко от 50% със сигурност. Ще покриете общо 18 числа, а стойността на изплащането е 1:1.

Outside Bets

Обявени Залози

Това са специални видове залози, за които със сигурност сте чували. Може да сте чували и за френски залози. Те буквално са едни и същи. Обявените залози всъщност се поставят, като просто кажете, че искате да заложите на един от споменатите залози и едва след това преминете с чипове. Крупието - или Дилърът на живо-ще забележи и ще отчете поставянето на тези видове залози, които трябва да се случат, преди залозите да бъдат затворени от крупието.

Обявените залози са удобни, тъй като казината предпочитат да продължат игрите, вместо да чакат хората да поставят чипове. Така че, за да улеснят процеса, казината обучават крупиетата си да помнят какви обявени залози са били поставени и на какви числа. Това води до по-бързо темпо на игра и е мястото, където залозите всъщност вземат името си. Можете да избирате от няколко опции, включително:

 • Voisins du Zero

  Voisins du Zero е залог, който покрива 17 числа между 22 и 25 включително. Това означава, че чрез този вид залог ще имате почти всички числа, което ви дава 46% шанс за успех.

 • Le Tiers du Cylindre

  Le Tiers du Cylindre е още един хитър вид залог и просто означава една трета от колелото. Залагате на 12 числа, които са числата между 27 и 33 включително.

 • Orphelins

  Orphelins или orphans са осемте числа, които включват 17, 34, 6, 1, 20, 14, 31 и 9. Този залог все пак е добър вариант, ако искате да импровизирате малко със залаганията си.

 • Jeu Zero

  Jeu Zero по същество означава нулеви игри и обхваща числата, които са най-близо до 0, и общо седем числа - 12, 35, 3, 26, 0, 32 и 15, както се появяват на колелото.

 • Neighbours

  Neighbours е друг залог, който се фокусира върху пет числа. Когато изберете залог на Neighbours, вие просто искате да заложите на 34, 25, 17, 6 и 27 едновременно. Толкова е просто.

Announced Bets

Други залози

Залозите, които изброихме дотук, са почти винаги налични в почти всички варианти на играта. Но все още има някои залози, които може да не откриете твърде лесно, и именно за тях искаме да знаете и да ги разгледате. Има два такива залога, които искаме да споделим с вас:

Залог на змия

Змия залог е залог, който се движи на зиг-заг около колелото на рулетката и обхваща общо 12 числа, включително 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 и 34.

Snake Bets

Залог за финалите

Финалният залог е вид залог, който означава, че залагате на всички числа, които завършват на това число. Това означава, че залагате едновременно на 4, 14, 24 и 34. Друг добър пример е 8. Ако заложите на финален залог 8, това означава, че залагате на 8, 18 и 28 едновременно. Това е още един начин да се захванете с някои страхотни залози в играта на рулетка.

Някакви въпроси? Попитайте нашия магьосник за рулетка!
Задай въпрос