arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Преглед и тестове на най-добрите стратегии за рулетка

По последни данни на търсачката Google броят на хората, които търсят стратегии для рулетки онлайн, е достигнал 10 000 само в България. Това означава, че хората наистина се опитват да намерят професионални методи, за да спечелят играта и да си осигурят предимство. Да, в интернет наистина има огромно количество информация за стратегиите за рулетка. Но причината за това е, че онлайн ресурсите в повечето случаи преписват информация един от друг и правят неверни и необосновани заключения, които могат да подведат играча. Но има ли една конкретна стратегия, която ще ви помогне да спечелите всичко?

Отговорът е по-сложен. В Roulette77 знаем какво да очакваме, когато избираме стратегии для рулетки, и защо една схема може да бъде много по-ефективна от друга. Екипът ни е тествал обстойно някои от най-популярните опции, за да Ви осигури желаното предимство в хазарта и да се увери, че наистина сте на върха на хазартните си сесии.

Анализираме подробно популярните стратегии за рулетка, за да сме сигурни, че разбирането Ви за различните стратези е правилно и ефективно, насочвайки Ви към следващата печеливша комбинация.

Преглед и тестове на най-добрите стратегии за рулетка

Играйте умно с нашите стратегии. Включете знанията в печалби!

Sesame
5/5
Приема BG играчи
Бонус 100% до 1000 лв
Изискване за залагане x35
Игри на рулетка 25+
Дилър на живо true
Плащания
 • visa
 • mastercard
 • phyre
 • a1wallet
 • paybyvivacom
 • bacb
 • epay-bg

Тестове на стратегията за рулетка

Най-добрият начин да разберете дали една система за рулетка наистина работи, е да я подложите на строги тестове. Имахме удоволствието да тестваме десетки жизнеспособни стратегии, които бяха приети като математически обосновани и ефективни начини за игра. Въпреки че може да научите само една стратегия и да се придържате към нея, достъпът до повече модели ще ви позволи да ги редувате и да свалите казиното от пътя му.

Но преди това трябва да се уверите, че действително играете със стратегия, на която можете да се доверите в дългосрочен план. Точно за това помагаме ние. Гарантираме, че всички стратегии дават статистически значими резултати, които ще ви помогнат да играете най-добрата си игра и да постигнете най-добрата синергия и ефективност.

Ето защо сме тествали всяка стратегия. За някои стратегии използвахме демо игра, за да ги тестваме. За други използвахме генератор на случайни числа със симулирани програмирани ходове, който възпроизвежда точно математическия модел на рулетката. Тъй като една игра няма да е достатъчна за точността на резултатите, направихме хиляди завъртания на рулетката, за да предоставим надеждна информация за всяка стратегия или система.

Струва си да обясним разликата между система и стратегии для рулетки. Системата на играта е конкретен модел на игрално поведение, който работи при определени условия. Стратегията, от друга страна, е по-сложно и дългосрочно решение, което позволява да се правят корекции в дългосрочния сценарий на играта. Една стратегия може да съдържа системи. Нека сега разгледаме някои от наличните стратегии и системи.

 • Мартингейл Стратегия
  Roulette77 Strategy 1

  Мартингейл

  Мартингейл е най-простата стратегия, която някога ще изпитате. По същество в тази стратегия искате да удвоите загубата, за да можете да я възстановите. След като го направите, се връщате към основната единица за залагане и продължавате да залагате с основната единица, докато не загубите – тогава удвоявате.

  Относно системата Мартингейл
 • Обратен мартингейл Стратегия
  Roulette77 Strategy 2

  Обратен мартингейл

  Обратното е обратното на класическия Мартингейл. Тук ще удвоявате след всяка победа. Удвояваш, докато не вкараш загуба. Когато загубите, ще се върнете към основната единица и ще продължите да залагате основната единица, докато спечелите – тогава удвоявате. Толкова е просто.

  Относно системата с Обратен Мартингейл
 • Гранд Мартингейл Стратегия
  Roulette77 Strategy 3

  Гранд Мартингейл

  При този метод залагате една и съща сума, докато не загубите. Когато загубите, удвоявате залога си и добавяте една единица към него. По този начин се опитвате да си върнете загубения залог, но и да реализирате малка печалба. Това е друга версия на системата Мартингейл.

  Относно системата Гранд Мартингейл
 • Д'аламбер Стратегия
  Roulette77 Strategy 4

  Д'аламбер

  Д'аламбер е друга тактика за плаваща рулетка, използвана от професионалните играчи. При нея добавяте една единица след загуба и намалявате размера на залога с една единица, след като успеете да спечелите. Продължавате да правите това толкова дълго, колкото искате да продължите да играете.

  Относно системата Д'аламбер
 • Лабушер Стратегия
  Roulette77 Strategy 5

  Лабушер

  Лабушер ви казва да вземете сума, която искате да загубите, и да я разбиете на няколко малки залога. Ако спечелите залог от поредицата. Ако загубите залога, добавяте този залог към дясната страна на редицата и продължавате да играете.

  Относно системата Лабушер
 • Фибоначи Стратегия
  Roulette77 Strategy 6

  Фибоначи

  Фибоначи е система, която е свързана с поредица от универсални числа. Всичко, което правите, е да премествате нагоре или надолу числата на тази система и съответно да коригирате залозите си в зависимост от това дали печелите или губите. Следващото число в редицата е сборът от предишните две числа.

  Относно системата на Фибоначи
 • Романовски Стратегия
  Roulette77 Strategy 7

  Романовски

  Романовски ще наруши стандартните модели на хазарт и ще ви накара да заложите на две дузини и два ъглови залога. Това ви дава около 86,5% шанс за успех и 13,5% шанс за загуба. Смята се за сравнително стабилна система, която може да ви помогне да се приспособите и да следвате по-добри стратегии.

  Относно системата на Романовски
 • 666 система Стратегия
  Roulette77 Strategy 8

  666 система

  Системата 666 се счита за агресивна стратегия, но тази, която е доста безопасна и ви дава добра статистическа вероятност за отбелязване на победа. В тази стратегия ще бъдете на всяко число, с изключение на четири. Изплащане от 35:1 на директен залог е повече от достатъчно, за да ви помогне да компенсирате загуба с тази система и определено работи.

  Относно системата 666
 • 36 Стратегия Стратегия
  Roulette77 Strategy 9

  36 Стратегия

  Тази стратегия се върти около идеята, че числото 36 има добър шанс да спечели. Следователно, можете да поставите всеки вид залог, който включва залагания на високо/ниско, четно/нечетно или червено/черно, за да сте сигурни, че освен 36, покривате и други залози.

  Относно 36 Стратегия
 • Оскар Гринд Стратегия
  Roulette77 Strategy 10

  Оскар Гринд

  В тази стратегия започвате със залагането на една единица. Вие ще се увеличи с една единица за всяка победа ви вкара. Ако загубите, по подразбиране ще имате една единица, но ще добавите една единица към нея, така че сега играете с две единици като основна единица.

  Относно системата Оскар Гринд
 • Стратегията на Фишер Стратегия
  Roulette77 Strategy 1

  Стратегията на Фишер

  Стратегията на Фишер ви моли просто да поставите четири залога и да видите колко победи и загуби имате. Ако загубите и четирите, използвате сумата от първите три залога, за да направите друг залог – залагате само на четни числа.

  Относно стратегията на Фишер
 • Контра Бет Стратегия
  Roulette77 Strategy 2

  Контра Бет

  Контра Бет е известен също като контра Д ' Аламбер и стратегията ви моли да залагате на равни шансове залози, т.е. залози, които плащат 1:1. Всеки път, когато спечелите, добавяте една единица към сумата на следващото завъртане. За всяка загуба ще изваждате една единица, но никога не слизайте по-ниско от една единица като основен залог.

  Относно системата Контра Бет
 • 4567 стратегия Стратегия
  Roulette77 Strategy 3

  4567 стратегия

  4567 се счита за един от най-ефективните. Играчите имат 63% шанс да спечелят и това, което трябва да направят, е да направят залози и да ги удвоят, използвайки 4567 последователности след загуба.

  Относно стратегията 4567
 • Система $150 Стратегия
  Roulette77 Strategy 4

  Система $150

  Тази игра е предназначена за хора с по-свободни портфейли. Залагате 50 долара на дузина колони. След това залагате на втората дузина или колона. След това залагате 5 долара за някое от останалите 12 числа. Това е всичко.

  Относно системата $150
 • Система 24 + 8 Стратегия
  Roulette77 Strategy 5

  Система 24 + 8

  В тази стратегия се казва, че имате 90% шанс да спечелите. Залагате на 1-ва и 3-та дузина залози. След това поставяте 10 залога за една единица на всеки десет числа, които са останали в колоната 2-ра дузина. Това е. Завъртете колелото и се надявайте на добър резултат.

  Относно системата 24 + 8
 • Стратегия 64% Стратегия
  Roulette77 Strategy 6

  Стратегия 64%

  Системата просто означава, че имате 64% шанс да спечелите и това обикновено се счита за добра стратегия. Тук Залагате на Европейска рулетка (една нула) и избирате един от трите дузини налични залози. Това ви дава 64% вероятност за успех.

  Относно системата 64%
 • Холандска Система Стратегия
  Roulette77 Strategy 7

  Холандска Система

  Това е негативна прогресивна стратегия, така че това означава, че точно както при Мартингейл, залозите ви ще се увеличат, ако в крайна сметка вкарате загуба. Ако спечелите, тогава залозите ще бъдат по подразбиране за основната единица, която сте избрали в началото на играта.

  Относно Холандската система
 • Система Tier Et Tout Стратегия
  Roulette77 Strategy 8

  Система Tier Et Tout

  Tier et Tout е по-скоро вълнуваща система за управление на средствата ви, отколкото действителен план за игра - можете да използвате друга стратегия, за да я приложите. По същество вземате определена сума за залог и първо залагате 1/3 от нея. След това залагате 2/3 от нея, ако загубите. Ако спечелите, увеличавате сумата на залога.

  Относно системата Tier et Tout
 • Система Masse Egale Стратегия
  Roulette77 Strategy 9

  Система Masse Egale

  Тази стратегия е може би една от най-простите, които някога ще поставите. Идеята тук е никога да не променяте залозите си по никакъв начин – това означава, че основната ви единица за залагане ще се повтаря безкрайно, докато не решите да се оттеглите от играта или да отидете на друга маса.

  Относно системата Masse Egale
 • Стратегия на Shotwell Стратегия
  Roulette77 Strategy 10

  Стратегия на Shotwell

  Това е много нова стратегия, която съществува от 1970-те години. в нея играчите ще имат два комплекта залози, които да използват на свое разположение – шест-линейни и четири поредни числа. Така че ще покриете общо 10 числа. Това е по-рискова стратегия, но е математически оправдана.

  Относно стратегията на Shotwell
Видове стратегии

Внимание Играчи

Въпреки че дадена стратегии для рулетки може бързо да ви даде сила, важно е да имате предвид, че никоя схема или тактика няма да ви даде 100% шанс за победа. Предимството на къщата е там с причина и в дългосрочен план казиното винаги е настроено да печели – или поне така казват. Но отбелязването на девет поредни загуби на колело на рулетка е наистина много труден и дълъг шанс. Въпреки това, тези стратегии все още са отлични насоки за това как трябва да подходите към хобито на рулетката и какво да очаквате. Не забравяйте, че като използвате хитрост, статистически е много по-вероятно да спечелите в краткосрочен до средносрочен план. Но за това си струва да разберете каква цел сте си поставили, например да разберете първоначалните си данни за банкрола. И в зависимост от това изберете най-балансирания метод, който с известна вероятност би могъл да ви доближи до целта.

Д-р Edward O. Thorp

Д-р Едуард О. Торп, американски професор по математика, изобретател, комарджия, автор на книгите "The Mathematics of Gambling", "Beat the Dealer" и т.н., който всъщност е създал машина за прогнозиране на рулетка, веднъж споменава това:

Не можете да победите нито една от големите хазартни игри, защото ако можехте да ги победите, те щяха да променят правилата или щяха да излязат от бизнеса

Споделете стратегията си и я изпратете за нашия преглед

Разкажете ни за вашия уникален метод, който не сме покрили. Ние ще тестваме вашата стратегия и ще направим преглед на нея

Стратегии по видове залози

Ние разбираме, че играчите могат да имат специфични предпочитания, и затова искаме винаги да ви бъдем полезни и да ви помагаме. Ето защо сме съставили списък с методи, които ще работят по отношение на конкретни залози. Така можете бързо да преминете към опциите, които отговарят най-добре на вашия стил на игра.

Какво трябва да се има предвид при избора на стратегия

Разбира се, изборът на стратегии для рулетки често е дълбоко лично нещо. Но може да има и практически и обективни фактори, които да обмислите, преди да продължите със стратегията. Ето защо искахме да Ви представим няколко неща, които трябва да имате предвид при избора на предпочитаната от вас стратегия за хазарт.

 • Очаквана стойност и променливост

  От съществено значение е да имате ясна представа за това каква е очакваната стойност в казиното, която винаги е отрицателна, което означава, че в дългосрочен план, колкото по-дълго играете, толкова по-вероятно е да загубите. Ето защо е от съществено значение да вземете предвид тези фактори, когато избирате стратегия за играта. Някои стратегии са по-прости от други и трябва да отчитате шансовете си да загубите даден залог. Някои стратегии ви дават 63% или дори по-голям шанс да спечелите или така да се твърди, но придържането към Мартингейл често е вариант, който много нови играчи разглеждат първо.

 • Лимити За Маси И Залози

  Не забравяйте, че Мартингейл разчита на вас удвояване след загуба? Е, вие искате да играете на маси с по-високи лимити за залагане, ако искате да използвате тази стратегия до нейната максимална и най-оптимална вариация. Това е така, защото имате шанс да се окажете в беда, ако ударите лимита за залагане твърде рано. Е, Ето защо също така искате да сте сигурни, че когато използвате прогресивна стратегия, винаги избирате маса за залагания, където лимитите ще ви позволят да извлечете максимума от вашия опит.

 • Колко пари имате

  За да изберете техника за залагане, трябва да вземете предвид и с колко пари разполагате. Дали банковата ви сметка е малко по-голяма и следователно можете да понесете малко повече риск, или се нуждаете от усъвършенствана стратегия, която предлага по-печеливши резултати, ако само направите правилните залози? Банковата сметка е добър фактор, който трябва да вземете предвид - особено при прогресивните стратегии. Трябва да сте сигурни, че разполагате с достатъчен начален капитал, за да накарате стратегията да работи, казано на разбираем език.

 • Колко време имате

  Времето може да бъде доста важно за осъществяването на стратегия в играта на рулетка. Някои стратегии изискват да разчитате на еднаква прогресия на залозите и да очаквате да спечелите от тях. Това обаче естествено отнема повече време. Когато избирате стратегия, трябва да вземете предвид колко време искате да играете или да разполагате с него. Освен това си струва да вземете предвид, че ако искате да играете рулетка на живо със стратегии, трябва да разберете, че времето за залагане тук не е много, обикновено до 20 секунди, така че няма как да имате време да правите сложни комбинации от залози.

 • Какъв тип игра играете

  Някои техники работят по-добре с определени видове версии на играта. Така че, казано по този начин, имате най-голям шанс за успех, ако се обърнете към решение като европейската рулетка. Американската рулетка е с две нули и много играчи са съгласни, че това може да доведе до сериозни затруднения, когато искате да постигнете победа или да приложите успешна стратегия. Ето защо винаги трябва да сте подготвени и да знаете какво да очаквате, ако изберете една версия вместо друга.

! Важни факти и съвети

В дългосрочен план, шансовете са подредени срещу вас

Поради предимството на Казиното, няма начин да се отърсите от дългосрочното предимство, което казиното има над вас, и това е просто факт от живота. Колкото и да е малък, този ръб на къщата ще работи срещу вас, така че е важно да бъдете консервативни и да не поемате рискове. В края на краищата очакваната стойност в казиното винаги е отрицателна, както бе споменато по-горе, което означава, че колкото по-дълго сте в играта, толкова по-големи са шансовете за поражение.

Не плащайте за "специални" стратегии

Никога не плащайте за стратегии, които ви обещават света на рулетката. Цялата информация, която трябва да знаете за рулетката, вече е налична и определено ще направи възможно да спечелите или загубите стандартни суми. Не се доверявайте на някой, който ви казва, че има тайна формула за успех – няма.

Стратегии для рулетки на Google #1 страница не винаги работят

Въпреки че може да сте склонни да кликвате само върху първите резултати от Google, препоръчваме ви да се опитате да се придържате към най-добре проучените и обосновани източници. Ако смятате, че нещо липсва в резултатите от 1-ва страница на Google, значи е така и трябва да потърсите по-добре обяснен източник!

Тестът на стратегията се нуждае от поне 1000 завъртания, за да оправдае

Съвсем вярно е. Единственият начин да проверите дали дадена стратегия работи е да имате повече завъртания, които могат да бъдат 1000 или повече. Всичко зависи от самата стратегия. Защо? Защото има грешка за марж в по-малки проби. Всички казино игри, които използват Генератор на случайни числа, са тествани над 100 000 пъти, за да се потвърди, че възвръщаемостта към играча е х процент. Същото се отнася и за стратегиите за тестване.

Горещи Теми, Свързани Със Стратегията

Със сигурност ще искате да знаете повече за начина, по който работят стратегии для рулетки, и това е много разбираемо. Ето защо сме съставили списък с допълнителни ресурси и материали за рулетката. Струва си да си припомним, че Рулет77 разполага с изчерпателно ръководство за стратегически ресурси, които са предназначени винаги да повишат геймплея ви и да ви помогнат да намерите нова информация за рулетката. Актуализираме нашата база данни с най-новите открития за играта, които могат да Ви дадат истинско предимство в успеха със следващата ви рулетка сесия, независимо дали играете на живо или онлайн.

Книги за стратегии за рулетка

Заключение

Играта на рулетка може да бъде както забавна, така и печеливша. Ако разполагате със 100 долара, отпуснати за тази игра, не се притеснявайте, защото те са напълно достатъчни. Всичко, което трябва да направите, за да се забавлявате максимално от бюджета си, е да знаете, че има подходяща стратегия за вас. Въпреки че няма магическа формула и шансовете вероятно са насочени срещу вас в дългосрочен план, стратегии для рулетки правят играта на рулетка много по-забавна и лесна.

Не забравяйте да се съобразявате с темпото и винаги обмисляйте да изтеглите средствата си, ако смятате, че сте натрупали солиден банкрол. В края на краищата казиното не е благотворителна организация и затова няма 100% начин да печелите постоянно. Стратегиите ще ви помогнат да се ориентирате към успеха, но все пак ще трябва да проявите малко разсъдливост. Roulette77 ви предлага най-добрите възможни стратегеми, които доказано работят и са ефикасен начин да играете тази вечна класическа игра! Ние сме тествали и заключили всяка стратегия и нямаме нищо против, ако не сте съгласни с тях. Във всеки случай бихме искали да ви пожелаем късмет и да запазите спокойствие, докато играете рулетка.

FAQs

Как да печелите на рулетка всеки път?

Няма магическа формула, която можете да използвате, за да спечелите наистина на рулетка-шансовете са подредени срещу вас, но (и това е голямо, но), можете да играете и да спечелите в средносрочен до краткосрочен план. Няма да печелите всеки път, но ще печелите достатъчно често, за да натрупате малка прилична печалба, а понякога и повече. Важно е да използвате умни стратегии и да бъдете търпеливи, защото това е, което обикновено е необходимо, за да спечелите на рулетка за определен период от време – търпение. Придържайте се към нашия списък със стратегии и ще видите, че успехът в крайна сметка не е толкова труден.

Работи ли системата Мартингейл?

Стратегията Мартингейл работи прекрасно на теория. Всяка игра на рулетка обаче има максимален лимит на залагане. Това означава, че ако нямате късмета да реализирате девет загуби една след друга, няма да можете да удвоите залога отново и да възстановите загубите си. Това е основният проблем на тази стратегия - какво ще стане, ако загубите твърде много пъти, а според статистиката това е възможно да се случи? Също така, не забравяйте за изчерпания банкрол, т.е. може да има момент в играта, в който да не разполагате с достатъчно средства, за да направите следващия залог, който да компенсира загубите. Въпреки това, това все още е отлична стратегия, за да видите дали можете да напреднете в играта си въз основа на нея.

Какво е ръба на къщата и как да го изчислим?

Ръбът на казиното се определя от броя на наличните в играта 0. За Европейска рулетка вероятността за успех е 1:37. След това можете да използвате формулата 1х1/37 = 0.0270270 х 100, за да получите 2.70270, което ще постави ръба на къщата на 2.70%. Предимството на казиното е математическото предимство на казиното за всеки залог, който правите. Виждате ли, без нула, няма да има предимство на къщата изобщо, защото можете просто да заложите на равни / коефициенти залози и да получите 50% шанс. Но нулата променя тази динамика.

Има ли незаконни стратегии?

Не, всички стратегии для рулетки, които разчитат на случайност и математическа вероятност, всъщност са напълно законни. Казиното все пак може да ви помоли да напуснете, ако използвате стратегия и се придържате само към нея, но няма нищо незаконно във факта, че разбирате математическите вероятности и искате да си дадете най-добрия шанс за успех. Единственият момент, когато дадена стратегия би се считала за незаконна, е ако в крайна сметка наистина объркате играта, като преместите чиповете или се опитате да измамите дилърите.

Кои са по-малко рисковите стратегии?

Най-общо казано, стратегиите Reverse Martingale и D'Alembert са по-малко рискови. Те са лесни за възприемане и навлизане в тях, а това е нещо, което играчите определено оценяват. Те искат прост и ясен път към победата и всички тези стратегии всъщност са подходящи за тази цел.

Някакви въпроси? Попитайте нашия магьосник за рулетка!
Задай въпрос